11 روش تشخیص عسل طبیعی

آنچه که درباره‌ی چای نمی دانید

تفاوت برنج ایرانی و خارجی

راز شستشوی لباس های مشکی

انواع قهوه و بررسی خواص قهوه

رژیم غذای مناسب لاغری

انتخاب عطر‌‌ بر اساس شخصیت افراد

بهترین شوینده برای نوزاد

بررسی غذای مناسب برای سگ و گربه

11 روش تشخیص عسل طبیعی

ممکن است بارها عسلی را به عنوان عسل طبیعی خریداری و مصرف کرده اما هیچگاه نفهمیم که آن تقلبی است برخی از اخبارها یا شنیده‌ها انسان را نگران می‌کند ؛ همه ما میدانیم عسل ۱۰۰ درصد طبیعی در بازار کمتر پیدا میشود ، ساده‌ترین راه تقلب در عسل حرارت دادن آن با اضافه کردن آب و شکر است با این کار کثیف حجم و وزن عسل بیشتر می‌شود گاهی هم ممکن است مواد غذایی خاصی را برای مصرف زنبورها در پیش آنها قرار دهند تردیدی نیست افراد پاکدست و صادقی هم هستندکه به خوبی عسلی باکیفیت تولید میکنند اما متاسفانه درتولید و فرآوری عسل تقلب هایی صورت میگیرد نگران این تقلب های کوچک یا بزرگ نباشید با ما همراه باشید تا یک بار برای همیشه عسل طبیعی را باهم بررسی کنیم.

راههای تشخیص عسل طبیعی

 ساده‌ترین راه برای تشخیص عسل طبیعی ریختن مقداری عسل در آب سرد است اگر به سرعت در آب حل نشد ( در آب هم چسبندگی خود را حفظ کرد ) این به این معناست که کیفیت خوبی دارد زیرا عسل نامرغوب از هم پاشیده شده به سرعت در آب حل می‌شود.

 عسل بافت نرمی داشته و نباید روی زبان حس شود اگر عسلی زیر زبان احساس ‌شد احتمال اینکه آب و شربت مخصوص ، به آن اضافه شده باشد زیاد است.

 بعد از خوردن عسل نامرغوب طعم شیرینی شدیدی احساس می‌کنیم اما در صورت مصرف عسل طبیعی ، بوی عسل ، طعم مطلوب آن و در انتها کمی شیرینی در آن احساس می‌کنیم.

شکرک در عسل طبیعی ، نرم و لطیف بوده اگر زبر و خشن باشد از آن عسل فاصله بگیرید.

عسل را بو کنید نباید بوی غیرطبیعی داشته باشد.

اگر عسل در زمانی که انگشت خود را در آن فرو برده و بیرون آورده سفت به دست چسبیده باشد نشانه خوبی است.

استفاده از ملاس در عسل ملاس ، اصطلاحا ملاس عسل با جوشاندن شکر ایجاد می‌شود البته کمی رنگ آن تیره است اضافه کردن آن به عسل یک روش تقلب است.

شربت اینورت در آشپزی یا شیرینی‌سازی‌ها استفاده می‌شود در برخی از موارد شربت اینورت و شربت فراکتوس به عسل اضافه میکنند.

راه‌ های تقلب در مراحل تولید عسل

تقلب در تولید عسل

گاهی هم تقلب‌های حرفه‌ای در مرحله تغذیه زنبور از شهد گل‌ها صورت می‌گیرد در این موارد شیره یا موادشیمیایی برای مصرف زنبوران قرار می‌دهند در نتیجه محتوای عسل تولید شده با یک عسل مرغوب و طبیعی کمی فاصله می گیرد به همین دلیل برخی از مردم اعتقاد دارند فقط عسل را باید در آزمایشگاه مورد تحقیق و بررسی قرار داد ؛ اما به هر حال نکات مهم برای تشخیص اثر طبیعی را بیان کردیم کردیم

انواع عسل

  • عسل طبیعی
  • عسل نیمه طبیعی
  • عسل تغذیه ای
  • عسل های صنعتی

عسل طبیعی گران بوده به همین دلیل تقلب در عسل بسیار سود دارد تنها در کشورهایی که قوانین سخت و مجازات‌های سنگین با نظارت‌های شدید در تولید عسل وجود دارد با اطمینان می‌شود عسل خریداری کرد ، در کشورمان یا در سراسر دنیا عسلی که طبیعی تولید شده بسیار ارزشمند بوده حتی از آن برای درمان زخم‌ها یا درمان انواع بسیاری از امراض در علوم پزشکی استفاده می‌کنند.

نحوه خرید عسل مرغوب

در ابتدا مقدار کمی عسل خریداری کرده طعم آن را امتحان کنید ، رنگ آن را ببینید ، بوی آن را احساس کنید ، سپس آن را در لیوان آب قرار داده و آزمایشش کنید ، بعد از آن دیگر نکاتی که در این مطلب گفته شد را در نظر بگیرید بعد از پیدا کردن عسل مرغوب میتوانید فروشنده با انصافی را نیز پیدا کنید ، از آن مرکز بارها با خیالی آسوده عسل خریداری کنید.

سوالات متداول درباره تشخیص عسل طبیعی

شکرک زدن عسل نشان دهنده تقلبی بودن آن است؟

تقلبی بودن عسل را می‌توان از رنگ آن تشخیص داد؟
 روش‌های تشخیصی که در بسیار از سایت‌ها گفته شده است، درست هستند؟

ما در این مطلب به طور کامل و دقیق سوالات بالا را پاسخ دادیم.

پیمایش به بالا
logo